Grensland College: AD Gebouwgebonden Installatietechniek – online open avond

Grensland College: AD Gebouwgebonden Installatietechniek – online open avond

Word jij de technisch specialist die efficiënt omgaat met energie, oog heeft voor comfort en alles weet van alle installatietechnische disciplines die in deze branche voorkomen? En ga jij graag de vertaalslag maken voor de gebruiker van een programma van wensen naar een programma van eisen? Ga ervoor met de tweejarige hbo-deeltijdopleiding Ad Gebouwgebonden Installatietechniek.

Het Klimaatakkoord hakt er flink in. De gebouwen van morgen moeten duurzamer. Minder CO2-uitstoot, groene energie en schoner verwarmen, daar gaan we voor. Energie besparen vraagt om slimme oplossingen, doordachte ontwerpen, innovatieve installaties en scherpe technische analyses. Dit allemaal moet leiden tot Smart Buildings adviezen aan toekomstige gebruikers en stakeholders. is dit helemaal jouw ding?

Ga dan voor de deeltijdopleiding Ad Gebouwgebonden Installatietechniek.

Meer informatie over Ad Gebouwgebonden Installatie

Tijdens deze online sessie op woensdag 2 juni kom je alles te weten over deze opleiding en kun je live je vragen stellen.

Bekijk hier de programmaonderdelen waar je aan kunt deelnemen:

  • Inlooplokaal: Gebouwgebonden Installatietechniek, 18.30-20.00 uur
  • Webinar: Gebouwgebonden Installatietechniek, 20.00-20.45 uur

Deze voorlichting wordt verzorgd door de HAN. Klik op onderstaande button om je via de website van de HAN aan te melden.

Aanmelden online open avond Ad Gebouwgebonden Installatietechniek