Open avond Grensland College

Open avond Grensland College
Wil jij direct na je mbo-niveau 4 in deeltijd doorstuderen of naast je werk een hbo-opleiding volgenen ben je benieuwd of een tweejarige deeltijdstudie bij jou past? Of ben jij als HR-medewerker of directeur op zoek naar een praktische opleiding voor je collega’s? Kom dan op 16 februari naar de open avond van het Grensland College in Winterswijk. Van 17:00 tot 21:00 uur delen docenten en studenten van de vier verschillende associate degree opleidingen – Engineering, Sociaal Werk, Management, Gebouwgebonden Installatietechniek – graag hun kennis en ervaring met jou.
Vier verschillende opleidingen bij het Grensland College
In september 2022 gaan er maar liefst vier associate degree opleidingen van start bij het Grensland College die worden aangeboden door de HAN en Hogeschool Saxion in samenwerking met het Graafschap College: Engineering, Sociaal Werk, Management, Gebouwgebonden Installatietechniek (GGIT)
Met een associate degree word je in twee jaar tijd opgeleid tot hbo-niveau 5, waarin theorie en praktijk optimaal worden gecombineerd. Zo kun je je actuele kennis direct toepassen in de praktijk! Onze gemixte onderwijsteams worden gevormd door docenten van HAN, Saxion, Graafschap College en professionals uit het bedrijfsleven, waardoor je altijd met de laatste kennis wordt opgeleid. En bijkomend voordeel? De opleiding is in de Achterhoek te volgen!

Kortom, een opleiding bij het Grensland College is praktisch, kort, op hbo-niveau én om de hoek!
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een van de associate degrees? Kom dan naar de open avond of bekijk online het aanbod aan opleidingen.